През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Утре

...
През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Утре
Коментари Харесай

Септември започва със слънце! Съботата до 32°C

През нощта ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. Утре ще бъде слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността в следобедните часове. Само на обособени места в крайните западни региони ще превали. Ще духа слаб, в Източна България и Дунавската низина - до сдържан, вятър от изток-североизток.

Максималните температури ще са сред 29 и 34 градуса, сочи прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология при Българска академия на науките, представена от Dnes.bg.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 28 и 32 градуса. Температурата на морската вода е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Над планините ще бъде най-вече слънчево.

В следобедните часове ще се развива купеста облачност и единствено на обособени места в западните масиви ще има краткотрайни превалявания. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 24 градуса, на 2000 метра - към 17 градуса.

Атмосферното налягане ще се задържи без основна смяна - ще е малко по-високо от междинното за месеца.
В неделя ще бъде най-вече слънчево. Вятърът в Източна България ще бъде от изток-североизток, най-вече слаб. Максималните температури ще са сред 29 и 34 градуса.

В началото на идната седмица ще се задържи най-вече слънчево и към момента с високи температури. Ще се усили вятърът от изток-североизток. Късно по здрач в понеделник над западните региони ще се развие купесто-дъждовна облачност и в обособени региони ще превали и прегърми.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР