През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Минималните

...
През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Минималните
Коментари Харесай

Вижте прогнозата за времето до края на седмицата! Ще ви хареса!

През нощта ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред 5 и 10 градуса. Сутринта тук-там в низините и котловините ще има мъгла или ниска слоеста облачност. През деня ще бъде най-вече слънчево.
Ще духа слаб, в Източна България - до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 19 и 24 градуса.
Атмосферното налягане ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.
Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са 18-19 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. Температурата на морската вода е 18-20 градуса.
Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан до мощен вятър от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 13 градуса, на 2000 метра - към 7 градуса.
В сряда от северозапад за малко в страната ще проникне малко по-студен въздух, само че основна смяна в температурите не се чака. Облачността от северозапад на югоизток ще се усили, на обособени места, основно в Западна България, ще превали.
В четвъртък в доста региони ще бъде най-вече слънчево, дневните температури ще се покачват и оптималните ще са сред 20 и 25 градуса, минимални - сред 5 и 10 градуса.
Сутрин тук-там в низините и котловините ще има условия за формиране на мъгла, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология при Българската академия на науките.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР