През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. До

...
През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. До
Коментари Харесай

Слънчево и 25°C в сряда

През нощта ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. До сутринта на обособени места наоколо до огромните водни басейни ще се образува краткотрайна мъгла. Минималните температури ще са сред 2° и 7°.

Утре ще бъде най-вече слънчево, с раздрана висока облачност. Ще духа слаб южен вятър. Затоплянето ще продължи и оптималните температури ще са сред 20 и 25°, по морския бряг – сред 11° и 16°. Това заяви за организация „ Фокус” дежурният синоптик Георги Цеков от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при Българската академия на науките (БАН).

Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа слаб, в северните региони – до сдържан южен вятър. Максималните температури ще са от 11-12° по северното крайбрежие, до 16-17° в Бургаския залив. Температурата на морската вода 6-8°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа слаб до сдържан запад-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра – към 10°.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР