През нощта ще бъде предимно ясно, а в петък -

...
През нощта ще бъде предимно ясно, а в петък -
Коментари Харесай

Синоптиците обещават слънчев петък

През нощта ще бъде най-вече ясно, а в петък - най-вече слънчево. Преди обяд в Североизточна България ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено в обособени региони там ще превали едва. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 28 и 33 градуса.
 
Атмосферното налягане e и ще остане по-високо от междинното за месеца.
 
В планините ще е най-вече слънчево, след обяд с развиване на купеста облачност, само че съвсем без превалявания. Ще духа сдържан до мощен север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще доближи към 24 градуса, на 2000 м - към 16 градуса.
 
По Черноморието ще е най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. Преди обяд основно в крайните северни региони е допустимо да превали едва. Ще духа сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са в период 24-27 градуса, температурата на морската вода е 22-25 градуса. Вълнението на морето ще е към 2-3 бала.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на Sinoptik.bg По тематиката Какво време ни чака през юли?
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР