През нощта ще бъде предимно облачно и почти тихо. Минималните

...
През нощта ще бъде предимно облачно и почти тихо. Минималните
Коментари Харесай

Облачно и почти тихо утре

През нощта ще бъде най-вече облачно и съвсем безшумно. Минималните температури ще са минус 1°С и 4°С, в София - към нула градуса, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Утре облачността ще е забележителна, ниска слоеста. Сутринта, тук-там в равнините и низините, видимостта ще бъде понижена, след обяд ще се усъвършенства, а от запад и облачността ще се раздира и понижава. Времето ще бъде съвсем безшумно. Атмосферното налягане ще се намали и ще е малко по-ниско от междинното за месеца.

Максималните температури ще са най-вече сред 5°С и 10°С, в София - към 6°С.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно, в утринните часове, тук-там - с понижена видимост. Почти безшумно време. Максималните температури ще са сред 8°С и 9°С. Температурата на морската вода е 9°С-10°С. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Преди обяд над планините ще е най-вече облачно, по билата - и мъгливо. След обяд над масивите в западната половина от страната облачността ще се раздира и понижава до най-вече слънчево време. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 2°С, на 2000 метра - към минус 3°С.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР