През нощта северозападният вятър значително ще отслабне. Облачността над източните

...
През нощта северозападният вятър значително ще отслабне. Облачността над източните
Коментари Харесай

Слънчево през почивните дни, но без температурни рекорди

През нощта северозападният вятър доста ще отслабне. Облачността над източните региони ще намалее и над страната ще бъде ясно, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Утре ще бъде слънчево. Ще духа слаб западен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 27° и 32°, в София - към 28°. Атмосферното налягане ще се задължи покрай междинното за месеца.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад, който след обяд ще се ориентира от югоизток. Максимални температури ще са 25°-28°. Температурата на морската вода е 21°-28°, само че край Шабла е 10°. Вълнението на морето ще бъде два бала.

Над планините ще бъде слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност. Вятърът ще отслабне, само че по билата ще се задържи мощен от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра - към 12°.

През почивните дни времето ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб, в събота от юг, в неделя от югоизток. Температурите ще се покачат едва и оптималните ще са сред 29° и 34°.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР