През нощта руската армия хвърли колосално количество фосфорни бомби върху

...
През нощта руската армия хвърли колосално количество фосфорни бомби върху
Коментари Харесай

Зам.-командирът на полк Азов: Тази война цели унищожаването на един народ


През нощта съветската войска хвърли колосално количество фосфорни бомби върху Мариупол. Бяха нанесени към 50 въздушни удара. Това съобщи в послание заместник-командирът на полк " Азов " капитан Святослав Паламар във видеосъобщение, предават украински медии
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4721
Тази нощ е просто колосално количество фосфорни бомби, 50 въздушни удара, ракети, артилерия и всичко, което един вандал може да употребява против човечеството, сподели още той.

По думите му един ден в Мариупол минава като година. 

Заместник-командирът на полк " Азов " съобщи, че Русия се пробва да скрие закононарушенията си в Мариупол и вкарва платени пропагандисти в града.

Знаем, че колкото по-дълго остава гарнизонът, толкоз по-лесно е ситуацията на фронта, толкоз повече запаси харчи съперникът на това място. През това време армията получава нужното количество оръжие за съответен отговор на съветската орда. Разбираме и чуваме: дръжте се. Само един въпрос - какъв брой още?, споделя в изказването си Паламар. 

Той прикани военно-политическото управление да предприеме решителни дейности за деблокиране на Мариупол или евакуация на града, а армията - „ да се бие по този начин, че окупаторът да не знае благосклонност “.

„ И бих помолил света за увереност. Без никакво закъснение, без подозрение, почтено да кажа, че тази война не е за територия – тя е геноцид, заличаване на народ, който е поел тежестта на този удар. Ние ще отстояваме бъдещето на нашите деца, за бъдещето на вашите деца “, добави още Паламар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР