През нощта Русия е изстреляла рекорден брой дронове тип Шахед-131/136

...
През нощта Русия е изстреляла рекорден брой дронове тип Шахед-131/136
Коментари Харесай

Русия е изстреляла рекорден брой дронове към Украйна

През нощта Русия е изстреляла рекорден брой дронове вид " Шахед " -131/136 към Украйна. Основната цел на съветските сили е бил град Киев, това са съобщили от Военновъздушни сили на украинските въоръжени сили в Telegram, предава РБК-Украйна.

" Тази нощ врагът изстреля над Украйна рекорден брой ударни БпЛА вид " Шахед " -131/136. Основното направление на офанзивата е Киев ", се показва в отчета.

В региона на столицата Киев са били свалени към 40 дрона камикадзе. През нощта в Днепропетровска област са били свалени ракета и 5 дрона.

Силите за защита на Южна Украйна са съобщили, че трима души са били убити. Един дрон е блъснал Николаевска област, два в Кировоградска област. В Сумска област силите на противовъздушната защита на Украйна са свалили 7 дрона вид " Шахед " -131/136. Още един дрон е свален над Черкаска област. Отломки са паднали навън, написа Фокус.

В Киев въздушната паника е траяла шест часа. " ПВО-то работи интензивно в столицата и района ", се добавя в известието. Падащи парчета са регистрирани в няколко региона на града.

Заради падащи парчета е избухнал пожар на територията на детска градина.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР