През нощта работихме на ротационен принцип – колегите от Столична

...
През нощта работихме на ротационен принцип – колегите от Столична
Коментари Харесай

Български пожарникар в Адана: Търсим оцелели в кухините, но откриваме само загинали

" През нощта работихме на ротационен принцип – сътрудниците от Столична община и ВМА. За страдание към този миг няма положителни вести. Надяваме се да се отварят повече пространства, в които да намираме оживели. Досега откриваме единствено починали. “

Това разяснява пред bTV Стефан Георгиев от дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " към Столична община, който се намира в Адана.

" Продължаваме да търсим с уредите за избавяне в другите кухини. Опитваме се да чуем някакъв тон от оживели. Тежката техника продължава да разчиства – равнище по равнище и етаж по етаж. След всяко унищожаване на плоча се влиза и се претърсва “, уточни още той.

" Изключително тежко е. Има хора от фамилии, които въпреки всичко са се избавили и са към нас. Всички се надяваме да открием околните им. Има доста палатки. Много е мъчно. Виждаме какво остава от 15-етажни здания.

За огромна част от хората всичко се е случило в съня им. Откриваме ги в спалните им. Тези, които са били на по-ниските етажи, е допустимо и да са съумели да избягат “, описа още Стефан Георгиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР