През нощта превалявания ще има главно в североизточните и крайните

...
През нощта превалявания ще има главно в североизточните и крайните
Коментари Харесай

Утре облачността ще е значителна, на някои места в страната ще има слаби валежи от дъжд

През нощта валежи ще има основно в североизточните и крайните югозападни региони, а над по-голямата част от страната облачността краткотрайно ще намалее. Ще бъде съвсем безшумно, с минимални температури сред 0° и 5°, в София - към 1°. Утре облачността ще е забележителна, тук-там в Южна България със слаби превалявания от дъжд, сутринта в обособени региони с мъгла. По-съществени разкъсвания на облачността ще има над Северна България. Там ще духа до сдържан запад-северозападен вятър, а в останалите региони ще е слаб от югозапад. Максималните температури ще са сред 8° и 13°, в София - към 8°.

Над планините ще е най-вече облачно и мъгливо. Ще има валежи от сняг, на височина под 1300 метра - от дъжд. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към минус 1°.

Над Черноморието преди обяд облачността краткотрайно ще се раздира, след обяд ще е по-често забележителна. Преди обяд вятърът ще е от запад, след обяд ще се ориентира от югозапад и ще е слаб до сдържан. Максималните температури ще са сред 8° и 12°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Източник: Национален институт по метеорология и хидрология

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР