През нощта от юг-югозапад облачността ще продължи да се увеличава

...
През нощта от юг-югозапад облачността ще продължи да се увеличава
Коментари Харесай

Ще вали на доста места в страната утре

През нощта от юг-югозапад облачността ще продължи да се усилва и вплътнява и до сутринта тук-там в южните региони ще стартират слаби превалявания от дъжд. Минималните температури ще бъдат сред 4° и 9°.

Утре над по-голямата част от страната облачността ще е забележителна. Още преди обяд слабите превалявания ще обзет Южна и Източна България. Без превалявания ще се задържи в Северозападна България и по поречието на река Дунав, където ще има по-значителни разкъсвания на облачността. Постепенно денем вятърът ще се ориентира от североизток и до вечерта ще се усили, изключително в Източна България. Максималните температури ще бъдат сред 19° и 24°.

Над планините облачността ще е забележителна. На доста места ще превалява слаб дъжд. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен юг-югозападен, в ниските елементи – североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 14°, на 2000 метра – към 7°.

Над Черноморието ще доминира облачно време и на доста места ще превалява слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от североизток и до вечерта ще се усили. Максимални температури на въздуха и морската вода: 21°-22°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала с наклонност на увеличаване след обяд и вечерта.

На 29.09.2018 слънцето ще изгрее в 07:21 часа и ще залезе в 19:12 часа. Продължителност на деня 11:51 часа.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР