През нощта от северозапад с предимно умерен вятър ще продължи ...

През нощта от северозапад с предимно умерен вятър ще продължи

Утре облачността над страната ще е променлива

През нощта от северозапад с най-вече сдържан вятър ще продължи да нахлува леден въздух. На обособени места в Пребдалкана и по високите полета ще прехвърчи сняг. Минималните температури ще бъдат сред 3° и 8°, в София - към 3°. Утре облачността над страната ще е променлива, над планинските региони постоянно забележителна, само че единствено на обособени места там ще превали едва. Ще продължи да духа до сдържан, в Дунавската низина и западната част от Горнотракийската равнина и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, в София - към 7°.

Над планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна. На обособени места ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 2°, на 2000 метра към минус 3°.

Над Черноморието ще има променлива облачност. Ще духа най-вече сдържан северозападен вятър. Максимални температури: 10°-12°. Температурата на морската вода е 15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

източник:Н ИМХ

Източник: cross.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg