През нощта от северозапад облачността ще започне да се увеличава,

...
През нощта от северозапад облачността ще започне да се увеличава,
Коментари Харесай

Утре започват валежи, ще става по-хладно

През нощта от северозапад облачността ще стартира да се усилва, само че към момента над по-голямата част от страната ще доминира ясно време. Минималните температури ще бъдат сред 3° и 8°.

Утре ще се заоблачи и над Югоизточна България и над страната облачността ще е забележителна. На доста места, основно към и след обяд ще превали дъжд. Вятърът ще се ориентира от северозапад, в Източна България – от север-североизток, ще е до сдържан и с него ще стартира да прониква леден въздух. Температурите ще се намалят и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 12° и 17°, към момента тук-там в Югоизточна България до 20°.

Над планините облачността ще е забележителна и на доста места ще превали дъжд, над 1700 метра – сняг. Ще духа сдържан северозападен, по билата – югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 7°, на 2000 метра – към 1°.

Над Черноморието ще се заоблачи, само че към момента ще е без превалявания. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 13-18°. Температурата на морската вода е 10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР