През нощта облачността ще се разкъсва и ще намалява и

...
През нощта облачността ще се разкъсва и ще намалява и
Коментари Харесай

16 градуса разлика в температурите утре от сутринта до вечерта

През нощта облачността ще се раздира и ще понижава и до сутринта над по-голямата част от страната ще се обясни. Вятърът ще се ориентира от юг и ще бъде слаб. Минималните температури ще са най-вече сред минус 2° и 3°, в София - към минус 1°. Утре ще е най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. Преди обяд тук-там в низините и котловините видимостта краткотрайно ще е понижена. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 12° и 17°, в София - към 12°.

Над планините ще доминира слънчево време. След обяд от запад облачността, междинна и висока, ще се усилва. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад, който последователно ще се ориентира от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра - към минус 2°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 9° и 14°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 14 мин. и залязва в 18 ч. и 7 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 53 мин. Луната в София залязва в 6 ч. и 37 мин. и изгрява в 15 ч. и 58 мин. Фаза на луната: два дни преди пълнолуние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР