През нощта облачността ще се разкъсва и намалява, над Северна

...
През нощта облачността ще се разкъсва и намалява, над Северна
Коментари Харесай

Утре ще бъде предимно слънчево и сравнително топло

През нощта облачността ще се раздира и понижава, над Северна България, където ще духа до сдържан западен вятър – до най-вече ясно време. На юг ще е съвсем безшумно и сутринта тук-там в котловините видимостта ще е понижена, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Минималните температури ще са сред 1° и 6°, в София - към 2°. Атмосферното налягане ще е по-ниско от междинното за месеца.

Утре ще бъде най-вече слънчево и относително топло. Ще духа слаб югозападен, в Дунавската низина и Източна България - до сдържан западен вятър. Максималните температури ще са сред 14° и 19°, в София - към 14°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са 13°-16°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - до мощен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 10°, на 2000 метра - към 3°.

В петък и събота ще духа слаб до сдържан югозападен вятър, втория ден в Източна България ще се усили. Ще остане относително топло, с минимални температури най-вече сред 2° и 7°, оптимални - сред 14° и 19°. В петък ще доминира слънчево време, сутринта тук-там в низините - мъгливо или с ниска облачност. В събота облачността ще се усилва и вплътнява, до вечерта ще е забележителна

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР