През нощта облачността ще се разкъсва и намалява до предимно

...
През нощта облачността ще се разкъсва и намалява до предимно
Коментари Харесай

Вятър гони облаците

През нощта облачността ще се раздира и понижава до най-вече ясно време. Ще духа слаб, в Дунавската низина - сдържан вятър от север-североизток. Минималните температури ще са най-вече сред 1° и 6°.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Сутринта тук-там в равнините и низините ще има мъгла или ниска слоеста облачност, които в крайните източни региони от страната ще се задържат съвсем през целия ден. Над останалата част от България ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 8° и 13°.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, само че в утринните часове по върховете ще е мъгливо. Ще духа сдържан до мощен вятър от източната четвърт. Максимална температура на височина 1200 метра към 7°, на 2000 метра - към 3°.

Над Черноморието ще доминира облачно и мъгливо време. На обособени места ще преръмява. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Температурите ще са без значителен дневен ход и оптималните ще са сред 8° и 11°. Температурата на морската вода е 15°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР