През нощта облачността ще е разкъсана, в повечето райони -

...
През нощта облачността ще е разкъсана, в повечето райони -
Коментари Харесай

НИМХ при БАН: В сряда ще има по малко от всичко - слънце, дъжд и... мълнии!

През нощта облачността ще е раздрана, в множеството региони - до незначителна. Утре ще бъде най-вече слънчево, към и след обяд ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд, допустимо е и да прегърми. В Източна България ще духа сдържан, краткотрайно мощен север-североизточен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 28 и 33 градуса, в София - към 27 градуса, оповестиха от Националния институт по хидрология и метеорология при Българска академия на науките.

Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за август и ще остане без основна смяна.

Над планините ще е най-вече слънчево, след обяд ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 24 градуса, на 2000 метра - към 15 градуса.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната

Над Черноморието облачността ще е променлива и ще има краткотрайни валежи от дъжд. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен север-североизточен вятър.

Максималните температури ще са 26-30 градуса. Температурата на морската вода е 25-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР