През нощта облачността ще е предимно значителна, съобщиха от Националния

...
През нощта облачността ще е предимно значителна, съобщиха от Националния
Коментари Харесай

Без валежи, но студено, вещаят синоптиците

През нощта облачността ще е най-вече забележителна, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и още ще се увеличи. Ще бъде съвсем без превалявания. На запад ще е съвсем безшумно и в утринните часове тук-там в котловините видимостта ще е понижена. В Източна България ще духа сдържан североизточен вятър. Минималните температури ще са най-вече сред минус 3° и 2°, в София - към минус 2°.

Утре ще доминира облачно време. Временни разкъсвания и понижения на облачността ще има над Югозападна България. На обособени места, основно в източните и планинските региони ще превали слаб сняг. Ще духа слаб, в Източна България – сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 1° и 6°, в София към 3°.

По Черноморието ще доминира облачно време, на доста места със слаби превалявания от сняг. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 2°-4°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

В планините ще доминира облачно време, на доста места със слаби превалявания от сняг. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към минус 5°, на 2000 m - към минус 10°.

Във вторник към момента забележителна облачност и валежи ще има в крайните югоизточни региони. Над останалата част от страната облачността ще се раздра и ще стартира да понижава. Ще продължи да духа слаб, в източната половина от страната до сдържан североизточен вятър. Температурите още малко ще се понижат; минималните ще са тук-там до минус 5°, минус 7°, оптималните - най-вече сред 0° и 5°. В сряда ще бъде най-вече слънчево и ще се затопля. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще бъде слаб.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР