През нощта облачността ще бъде разкъсана, над югоизточните райони от

...
През нощта облачността ще бъде разкъсана, над югоизточните райони от
Коментари Харесай

Ето какво време ни очаква до края на работната седмица

През нощта облачността ще бъде раздрана, над югоизточните региони от страната към момента ще бъде най-вече забележителна и тук-там там ще превалява сняг, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Ще духа слаб североизточен, в Източна България - до сдържан северен вятър. Утрото ще бъде мразовито с минимални температури сред минус 9° и минус 4°, в София - към минус 8°. Атмосферното налягане едва ще се увеличи, само че ще бъде по-високо от междинното за месеца.
През деня ще бъде най-вече слънчево, само че студено. Вятърът ще отслабне, единствено в крайните източни региони ще остане до сдържан от север. Максималните температури ще бъдат сред минус 3° и 2°, в София - към 1°.
По Черноморието ще доминира слънчево време, само че ще бъде студено. Ще духа до сдържан северен вятър. Дневните температури ще бъдат сред 0° и 3°. Температурата на морската вода е към 9°. Вълнението на морето ще се усилва и ще бъде 3 - 4 бала.
В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан до мощен вятър от североизток. Студено време с оптималната температура на височина 1200 m към минус 3°, на 2000 m - към минус 7°.
В четвъртък ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще се ориентира от запад, след обяд в Западна България от северозапад и ще се усили до сдържан. Температурите едва ще се покачат и минималните ще са сред минус 8° и минус 3°, оптималните - 1° до 6°. В петък, с сдържан до мощен вятър, в западната половина от страната от северозапад, в източната - от североизток, още веднъж ще нахлува леден въздух. Облачността ще бъде променлива, над Източна България и планинските региони по-често забележителна, на обособени места там ще превали слаб сняг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР