През нощта облачността от запад отново ще се увеличи, но

...
През нощта облачността от запад отново ще се увеличи, но
Коментари Харесай

Утре облачността ще е променлива на места ще има валежи от дъжд

През нощта облачността от запад още веднъж ще се усили, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа слаб югозападен вятър. Минималните температури ще са сред 5° и 10°, в София - към 7°. Утре облачността ще е променлива, най-вече забележителна. Преди обяд, основно в Северозападна България ще има превалявания от дъжд, а в следобедните часове ще превали и в останалата част от страната. Вечерта тук-там преваляванията ще са интензивни и съпроводени с гръмотевици. Ще духа до сдържан югозападен вятър, след обяд ще стартира да се ориентира от запад. Ще се задържи топло с оптимални температури сред 18° и 23°, в София - към 18°.

Над планините облачността ще е забележителна, след обяд на доста места с превалявания от дъжд, над 2200 метра - от сняг. В обособени региони и ще прегърми. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 14°, на 2000 метра - към 6°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Вечерта и през нощта против неделя ще има превалявания от дъжд, в обособени региони и ще прегърми. Ще духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 18° и 22°, по-ниски - сред 12° и 15°, ще са на север от нос Калиакра. Температурата на морската вода е 8-9°. Вълнението на морето ще е 2 до 3 бала.

Източник: Национален институт по метеорология и хидрология

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР