През нощта облачността от юг ще се разкъсва, но на

...
През нощта облачността от юг ще се разкъсва, но на
Коментари Харесай

Синоптиците казаха какво време да очакваме утре по морето

През нощта облачността от юг ще се раздира, само че тук-там основно в Северозападна България ще има валежи от дъжд. Ще е съвсем безшумно, по Черноморието – със слаб северен вятър. Минималните температури ще са сред 7° и 12°.

Утре над по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево. По-значителна ще е облачността в западните региони, където на обособени места кратковременно ще превали. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 20° и 25°, по морския бряг – сред 13° и 17°.

Над планините облачността ще е по-често забележителна, като повече слънчеви часове ще има в Източна България. На места основно в югозападните масиви ще има краткотрайни валежи, допустимо е и да прегърми. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра – към 7°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време, с по-значителна облачност в часовете преди обяд по северното крайбрежие. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Дневните температури ще доближат 13-17°. Температурата на морската вода е 11-12°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

На 18.04.2018 слънцето ще изгрее в 06:41 часа и ще залезе в 20:12 часа. Продължителност на деня 13:31 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР