През нощта облачността над много райони от страната ще се

...
През нощта облачността над много райони от страната ще се
Коментари Харесай

Новата седмица връща слънцето

През нощта облачността над доста региони от страната ще се раздра, тук-там и ще намалее. Минимални температури сред 3 и 8°, малко по-високи по морския бряг и в крайните югозападни региони. Утре над по-голямата част от страната ще има раздрана облачност, в обособени региони намаляваща до слънчево. В утринните часове на доста места ще има ниска облачност или мъгла, а денем над източните и югозападните региони облачността ще се задържи забележителна и на обособени места там ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб, по морския бряг сдържан вятър от изток-североизток. Максимални температури сред 16° и 21°.
Атмосферното налягане ще бъде по-високо от междинното за октомври. През деня ще се задържи съвсем без смяна.
Над планините ще има най-вече забележителна облачност. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра - към 5°.

Над Черноморието ще има забележителна облачност и на отдели места ще превали слаб дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 17-18°. Температурата на морската вода е 18-19°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР