През нощта обаче времето ще бъде облачно. Ще е почти

...
През нощта обаче времето ще бъде облачно. Ще е почти
Коментари Харесай

Облачно време утре, максималните температури ще са между 10° и 15°

През нощта обаче времето ще бъде облачно. Ще е съвсем безшумно, а минималните температури ще са сред 1° и 6°.

Утре облачността ще се задържи. В следобедните часове тук-там в Западна България ще превали слаб дъжд. Около обяд ще се появи слаб северозападен, в югоизточните региони – югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 10° и 15°, в София към 13°.

И по Черноморието облачността ще е забележителна. Ще е съвсем безшумно, а вълнението на морето ще бъде едва.

Облачно ще бъде и в планините, тук-там в масивите от Западна България с превалявания от дъжд, над към 1500 метра – от сняг. Ще духа сдържан, по високите върхове мощен вятър от запад-северозапад. Максималните температури в курортите едва ще се намалят и ще са от 5° на Алеко до 9° в Пампорово.

На Балканите също ще доминира облачно време, само че ще се задържи по-топло от нормалното за втората половина от февруари. Валежи от дъжд и сняг ще има на повече места в централните и северни региони. Усложнена остава синоптичната конюнктура в северозападните региони от континента, с доста мощен вятър и обилни по количество превалявания. Ветровито ще остане и в северната част от Европейска Русия, където ще превалява сняг. Предимно слънчево ще бъде на Пиренейския полуостров и в Западното Средиземноморие.

У нас, в понеделник, тук-там в низините сутринта ще е мъгливо. Над останалата част от страната денят ще стартира слънчево, само че до вечерта още веднъж ще завали. Във вторник преваляванията към този момент ще са съвсем на всички места. В началото от дъжд, само че с предстоящото захлаждане, дъждът бързо ще премине в сняг. В сряда и четвъртък облачността ще се задържи, само че слаби превалявания към този момент ще има единствено на обособени места.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР