През нощта над страната времето ще бъде ясно и тихо.

...
През нощта над страната времето ще бъде ясно и тихо.
Коментари Харесай

Горещо във вторник

През нощта над страната времето ще бъде ясно и безшумно. До среднощ към момента на обособени места в планинските региони на Западна България ще има краткотрайни валежи и гръмотевична активност, по-късно процесите ще затихнат.

Утре ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд над Западна и Централна България ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Има условия за градушки. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Ще се задържи горещо, въпреки че дневните температури ще са с 1-2° по-ниски и преобладаващите оптимални ще бъдат – сред 31° и 36°.

Атмосферното налягане ще се задържи малко по-ниско от междинното за юни.

Над планините преди обяд ще е най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. По билата ще духа до сдържан югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 27°, на 2000 метра – към 18°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. След обяд ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максимални температура на въздуха: 27°-29°. Температурата на морската вода е 22°-25°. Вълнението на морето ще е 2 бала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР