През нощта над страната ще бъде предимно ясно и почти

...
През нощта над страната ще бъде предимно ясно и почти
Коментари Харесай

Прогнозата за новата седмица

 През нощта над страната ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. Минимални температури сред 1° и 6°. Утре над Източна България през целия ден ще се задържи слънчево, до момента в който над Западна облачността ще се усили, само че ще остане без дъжд. Ще духа слаб, най-вече западен вятър. Максимални температури сред 15° и 20°. През нощта против вторник облачността ще се усили над цялата страна, а в Западна България и ще превали дъжд.

Във вторник над по-голямата част от страната ще има забележителна облачност и тук-там, основно в Западна и Централна България, ще превали дъжд. Ще духа слаб северозападен вятър. Сутрешните температури ще се покачат, дневните ще се намалят, повече в североизточните региони.

В сряда западната половина от страната вятърът ще се ориентира от изток, ще е слаб; облачността ще остане забележителна, съвсем без превалявания. В източната половина вятърът ще е североизточен, краткотрайно ще е до умерен; облачността ще се раздра и ще намалее.

В четвъртък и петък още веднъж над по-голямата част от страната ще доминира облачно време, само че единствено на обособени места са вероятни и слаби валежи от дъжд.

Минималните температури ще се задържат относително високи, дневните ще се намаляват. В събота ще има повече разкъсвания и понижения на облачността. Ще се намалят и минималните температури. В неделя облачността още веднъж ще се усили, съвсем без превалявания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР