През нощта над северната половина от страната времето остана ясно,

...
През нощта над северната половина от страната времето остана ясно,
Коментари Харесай

КУЧЕШКИ СТУД! Събота идва с мразовито утро, термометрите падат до минус 9 градуса

През нощта над северната половина от страната времето остана ясно, до момента в който над южната – облачността беше забележителна. Продължи да духа и сдържан вятър от запад-северозапад.

Минималните температури тази заран ще са сред минус 6° и минус 1°, по високите полета на Западна България до минус 9°, в София минус 6°, предвиждат от Национален институт по метеорология и хидрология.

Днес облачността над южните региони ще се раздра и следобяд над цялата страна ще доминира слънчево време. Северозападният вятър краткотрайно ще отслабне и ще е слаб до сдържан, а по здрач ще се ориентира от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 3° и 8°, в София – към 2°.
свързани новини18473на 28.01.202213736на 08.04.2021
Над планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна и на обособени места ще прехвърча сняг. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 6°, на 2000 метра - към минус 9°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от югоизток. Максимални температури на въздуха 6°-9°. Температура на морската вода 5°-6°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР