През нощта над повечето райони ще е ясно и почти

...
През нощта над повечето райони ще е ясно и почти
Коментари Харесай

Вижте прогнозата за времето до края на седмицата

През нощта над множеството региони ще е ясно и съвсем безшумно. Само по Черноморието ще духа слаб и краткотрайно сдържан северен вятър. Сутринта на обособени места по поречията и котловините ще има краткотрайни мъгли, а по черноморското крайбрежие – краткотрайно понижена видимост и ниски облаци. Минималните температури в множеството региони ще бъдат сред 1° и 6°, в котловините - до минус 2°, за София - към 2°.
Утре ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб и сдържан вятър от изток-североизток. Максимални температури - сред 16° и 21°, за София - към 18°.
В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб и сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра - към 9°.
По Черноморието ще доминира слънчево време. На обособени места по-значителна ниска облачност и понижена видимост ще има в часовете преди обяд. Сутринта и до обяд ще духа най-често слаб вятър от север-североизток, само че след обяд той ще се ориентира от изток-югоизток и ще бъде до сдържан. Максималните температури ще са сред 16° и 19°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
В събота ще бъде най-вече слънчево. Сутринта ще бъде съвсем безшумно и основно по поречието на Дунав и на обособени места в източните региони ще има мъгла или ниска облачност. След обяд ще се появи слаб вятър от изток-североизток. Температурите ще останат без основна смяна.
В неделя в по-голямата част от страната ще е съвсем тихо; единствено в крайните източни региони ще духа слаб вятър, най-вече от югоизток. Ще доминира слънчево време, над западната половина от страната - с раздрана висока облачност, а над източната, както и по поречието на Дунав и в обособени затворени котловини заран ще има мъгла или забележителна ниска облачност и понижена видимост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР