През нощта над повечето райони от Западна България ще се

...
През нощта над повечето райони от Западна България ще се
Коментари Харесай

Топла и слънчева събота, обещават синоптиците

През нощта над множеството региони от Западна България ще се обясни и вятърът ще стихне . Над Източна облачността ще се задържи забележителна и тук-там там ще превали и прегърми.
 

В събота ще настъпи стопляне . Ще доминира слънчево време, с повече облаци над Източна България и планините, като тук-там там в следобедните часове още веднъж ще има краткотрайни превалявания и гръмотевична активност. Ще духа слаб до сдържан запад-северозападен вятър.
 iStock/Getty Images
Максималните температури ще са сред 21 и 26 градуса. Атмосферното налягане ще се задържи малко по-ниско от междинното за месеца.

В планините облачността ще е променлива , по-значителна - в следобедните часове. На места още веднъж ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър, който по здрач ще се ориентира от запад-северозапад и ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 17 градуса, на 2000 м - към 10 градуса.-->
 iStock/Getty Images
По Черноморието облачността ще е най-вече забележителна . На места, основно в следобедните часове, кратковременно ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 20 и 24 градуса. Температурата на морската вода е 14-16 градуса, вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В неделя вероятността за превалявания е дребна. Ще се затопли сензитивно, оптималните температури ще са най-вече сред 26 и 31 градуса.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР