През нощта над повечето райони от страната явленията временно ще

...
През нощта над повечето райони от страната явленията временно ще
Коментари Харесай

Забравете за море в близките дни

През нощта над множеството региони от страната явленията краткотрайно ще затихнат, само че на обособени места ще продължи да се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Вятърът съвсем ще стихне. Утре още веднъж на доста места в страната ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Очакват се и градушки.

Почти без дъжд ще бъде в западните и централните региони на Дунавската низина. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 22° и 27°, в София към 22°. През нощта против сряда явленията ще затихнат, а облачността ще се раздра, над доста региони и ще намалее.

През последния ден на май и при започване на юни ще доминира слънчево време. След обяд и до среднощ, основно над Западна България, а към почивните дни над по-голямата част от страната и още преди обяд, ще се развива купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания, при започване на интервала, основно в планинските региони, към събота-неделя на доста места в страната.

Остава и с нараснала възможност в обособени региони за интензивни феномени, с гръмотевични стихии и градушки. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 23° и 28°, към почивните дни едва ще се намалят, в обособени региони в Западна България е допустимо да остават и под 20°. Преобладаващият вятър през интервала ще бъде от изток, първоначално до сдържан, през идващите дни - слаб, в доста региони ще стихва.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР