През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно

...
През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно
Коментари Харесай

Утре ще бъде предимно слънчево, с температури 33° и 38°

През нощта над по-голямата част от страната ще доминира ясно време. По-значителни нараствания на облачността ще има над планинските и югоизточните региони, където на обособени места ще превали кратковременно. Утре ще бъде най-вече слънчево, след обяд в равнините - горещо. Ще продължи да духа слаб, в източната половина от страната - сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 33° и 38°, в София - към 33°.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност. Вятърът ще отслабне, само че ще се задържи най-вече сдържан от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 26°, на 2000 метра - към 19°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 30°-32°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще бъде към 3 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 39 мин. и залязва в 20 ч. и 20 мин. Продължителността на деня е 13 ч. и 41 мин. Луната в София изгрява в 10 ч. и 21 мин. и залязва в 22 ч. и 10 мин. Фаза на луната: два дни след новолуние.

Източник: НИМХ
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР