През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно,

...
През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно,
Коментари Харесай

Дъждовете спират в четвъртък

През нощта над по-голямата част от страната ще доминира ясно, на следващия ден - слънчево време. По-значителни нараствания на облачността ще има над Западна България, само че единствено на изолирани места ще превали слаб дъжд, в планинските региони - сняг. Вятърът ще отслабне, през нощта в доста региони и ще стихне. Сутринта ще е студено с минимални температури сред минус 5° и 0°, в София - към минус 2°. Утре до вечерта вятърът ще се ориентира от юг-югозапад, ще е слаб до сдържан и с него температурите ще стартират да се покачват - преобладаващите оптимални ще са сред 10° и 15°, в София - към 13°.

В планините в източната половина на страната ще бъде най-вече слънчево. В масивите в Западна България облачността ще е най-вече забележителна, само че единствено на изолирани места ще превали слаб сняг. Вятърът малко ще отслабне и ще бъде сдържан и мощен от северозапад. Температурите ще се покачват и оптималната на височина 1200 метра ще бъде към 5°, на 2000 метра - към минус 1°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър, който вечерта ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще са сред 8°
Всичко за Вашата сватба
и 12°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg