През нощта над по-голямата част от страната ще е предимно

...
През нощта над по-голямата част от страната ще е предимно
Коментари Харесай

Слънчево време ще преобладава утре над страната

През нощта над по-голямата част от страната ще е най-вече ясно и съвсем безшумно. Главно над крайните западни региони ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места там ще превали, а до сутринта в източните региони и тук-там в котловините ще се образуват мъгли, написа Блиц.

Утре  ще доминира слънчево време.

Преди обяд над Източна България  ще има забележителна ниска облачност, а след обяд над планините ще се развива купеста и на обособени места ще превали. Ще духа слаб до сдържан вятър от източната четвърт. Максималните температури ще се сред 27 и 32 градуса.

Над Черноморието  преди обяд облачността ще е забележителна - най-вече ниска, като тук-там сутринта ще има и мъгли. Около пладне облачността ще се раздра и намалее и до края на деня ще доминира слънчево време.

Ще духа до сдържан изток-североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 24 и 26 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините  ще доминира слънчево време, само че ще се развива купеста облачност и тук-там, основно в следобедните часове, в масивите от Югозападна България ще превали и прегърми.

Вятърът ще е най-вече от север и североизток - слаб до сдържан. Максимална температура на височина 1200 метра ще е към 21 градуса, на 2000 метра - към 14 градуса.

В понеделник и вторник  ще доминира слънчево време, с оптимални температури в множеството места сред 27 и 32 градуса.

През първия ден, след обяд, над планинските региони от Западна България  ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места ще има краткотрайни валежи. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от източната четвърт.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР