През нощта над по-голямата част от страната ще е предимно

...
През нощта над по-голямата част от страната ще е предимно
Коментари Харесай

Вижте какво време ни очаква през уикенда

През нощта над по-голямата част от страната ще е най-вече ясно. Над Източна България ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Там тук-там е допустимо да преръми. Утре ще е най-вече слънчево, в източните региони - с раздрана облачност. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са от 1 до 6 градуса, а оптималните - сред 13 и 18 градуса, осведоми Национален институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките, съобщи Българска телеграфна агенция.

По Черноморието ще има раздрана облачност. Преди обяд на обособени места са вероятни ръмежи. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха: 15-17 градуса. Температурата на морската вода е към 16 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще е най-вече слънчево, с повече облаци над масивите в Източна България. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 14 градуса, на 2000 метра - към 6 градуса.

В неделя над Източна България ще доминира облачно време, с понижена видимост, допустимо е и да преръмява. Над Западна ще бъде със забележителна висока облачност. Вятърът ще е от югоизток, най-вече слаб. Максималните температури ще са сред 13 и 18 градуса, а преобладаващите минимални - сред 2 и 7 градуса.

В понеделник забележителна ниска облачност и понижена видимост ще има още веднъж над Източна България, сутринта - и по поречието на Дунав. Над останалата част от страната ще бъде най-вече слънчево. Дневните температурите ще са малко по-ниски.

Вижте най-актуалната прогноза за времето ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР