През нощта над по-голямата част от страната ще е предимно

...
През нощта над по-голямата част от страната ще е предимно
Коментари Харесай

Утре ще е слънчево с температури до 30 градуса, на места ще превали

През нощта над по-голямата част от страната ще е най-вече ясно, само че до сутринта над източните региони облачността ще се усили и на обособени места ще превали, предава Българска телеграфна агенция.

Утре над западната половина от страната ще доминира слънчево време. Над източната, а след обяд - и над планинските региони, облачността ще бъде забележителна и там тук-там ще има краткотрайни превалявания от дъжд, и гръмотевици, по-значителни в следобедните часове. Ще духа слаб, в източната половина от страната - до сдържан, вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 25 и 30 градуса.

По Черноморието облачността ще бъде забележителна и на доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд. По-значителни и интензивни ще бъдат основно след обяд по южното крайбрежие. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 25-26 градуса, колкото ще бъде и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Преди обяд в планините ще бъде най-вече слънчево, само че в следобедните часове облачността ще се усили и тук-там, основно в масивите от Централна и Източна България, ще превали. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 16 градуса, на 2000 м - към 9 градуса.

В петък и в събота ще бъде най-вече слънчево. По-значителни нараствания на облачността ще има над източната половина от страната и планините, само че единствено на обособени места там кратковременно ще превали. Още в петък вятърът ще отслабне и събота ще бъде до сдържан, от северозапад. Бързо ще се затопли и дневните температури от събота нататък ще доближават 27-32 градуса; утринните ще бъдат най-вече сред 12 и 17 градуса.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР