През нощта над по-голямата част от страната ще е предимно

...
През нощта над по-голямата част от страната ще е предимно
Коментари Харесай

Облаците си отиват, септември ни се усмихва утре

През нощта над по-голямата част от страната ще е най-вече ясно. Утре ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни в източните и планинските региони. Там тук-там ще има краткотрайни превалявания от дъжд и гръмотевици. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат 26-31 градуса, за София - към 26 градуса, осведомят от Национален институт по метеорология и хидрология, представени от Българска телеграфна агенция.
По Черноморието ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността. След обяд тук-там ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан най-вече западен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 26 и 28 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 26-27 градуса; вълнението на морето - 1-2 бала.
В планините ще има променлива облачност и на обособени места, основно в Източните Родопи ще превали временен дъжд. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 19 градуса, на 2000 м - към 12 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР