През нощта над по-голямата част от страната ще бъде предимно

...
През нощта над по-голямата част от страната ще бъде предимно
Коментари Харесай

Облачно над Източна България във вторник

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде най-вече ясно. По-значителни нараствания на облачността ще има над Източна България. Утре над Западна и Централна България ще доминира слънчево време, след обяд над планинските региони с краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на изолирани места в планините ще превали и прегърми. Над Източна България облачността, купеста и купесто-дъждовна, ще е постоянно забележителна и тук-там там ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 26° и 31°, в София - към 26°.

Над планините ще доминира слънчево време, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на изолирани места ще превали и прегърми. Ще духа най-вече сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 20°, на 2000 метра - към 12°.

Над Черноморието облачността, купеста и купесто-дъждовна, ще е постоянно забележителна и тук-там ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максимални температури: 24°-26°. Температурата на морската вода е 22°-23°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР