През нощта над по-голямата част от страната ще бъде облачно.

...
През нощта над по-голямата част от страната ще бъде облачно.
Коментари Харесай

Тихо се сипе мартенски сняг |

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде облачно. Разкъсвания на облачността ще има към момента над североизточните региони. На доста места в Западна България и Родопската област ще има превалявания от сняг. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще бъдат сред минус 2° и 3°, в София към минус 1°, демонстрира прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

През деня преваляванията от югозапад ще обзет страната, най-късно през нощта против понеделник и североизточните региони. Ще вали сняг, в Югоизточна България най-вече дъжд. Значителни ще са снеговалежите в Родопската област. Ще духа сдържан, в Дунавската низина и Източна България до мощен изток-североизточен вятър. Има условия за виелици и навявания. Максималните температури ще бъдат сред 1° и 6°, в София към 1°.

В планините ще бъде облачно с превалявания от сняг, обилни в Родопите. Ще духа сдържан и мощен вятър от изток-югоизток и ще има виелици, навявания и формиране на преспи. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към минус 1°, на 2000 метра – към минус 7°.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно. По-късно денем по южното крайбрежие ще стартира да превалява дъжд. През нощта против понеделник дъжд ще завали и по северното крайбрежие, който ще премине в сняг. Ще духа сдържан до мощен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 5°-6°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР