През нощта над по-голямата част от страната облачността ще намалее.

...
През нощта над по-голямата част от страната облачността ще намалее.
Коментари Харесай

Слабо повишение на температурите утре

През нощта над по-голямата част от страната облачността ще намалее. По-значителната ще се задържи над източните региони. Утре ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над Източна България, в следобедните часове - и над планинските региони. Само на обособени места ще превали кратковременно. Северозападният вятър краткотрайно ще отслабне. Температурите едва ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 28° и 33°.

Над планините ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни след обяд. Само на обособени места ще превали кратковременно. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 22°, на 2000 метра – към 15°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността. На места, основно по северното крайбрежие ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан северен вятър, който след обяд ще отслабне. Максимални температури на въздуха: 27-30°. Температурата на морската вода е 23-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

На 21.07.2018 слънцето ще изгрее в 06:07 часа и ще залезе в 20:58 часа. Продължителност на деня 14:51 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР