През нощта на места в низините и около водните басейни

...
През нощта на места в низините и около водните басейни
Коментари Харесай

Слънцето си отива утре, идват облаци, може да превали

През нощта тук-там в низините и към водните басейни ще стартира още веднъж да се образува мъгла или ниска облачност, а от югозапад над страната ще се усилва и междинната и висока облачност. В Източна България ще продължи да духа слаб южен вятър. Минимални температури сред 0° и 5°, на обособени места в низините до минус 2°, а по морския бряг сред 5° и 9°. Утре облачността над страната ще бъде най-вече забележителна и след обяд в Рило-Родопската област, а през нощта против петък основно в Източна България ще има превалявания от дъжд. Ще се усили южният вятър, по-чувствително в Източна България и тук-там северно от планините и там оптималните температури ще са високи - сред 14° и 18°, а в останата част от страната ще бъдат сред 8° и 13°.
Атмосферното налягане ще продължи да се намалява и ще бъде доста по-ниско от междинното за декември.

В планините ще духа мощен и плевел юг-югозападен вятър, който денем ще продължи да се усилва. Облачността ще е забележителна и основно в Рило-Родопската област ще има превалявания от дъжд, над към 2000 метра от сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 6°, на 2000 метра 0 - 1°.

Над Черноморието ще има раздрана облачност, която след обяд ще се усили и през нощта против петък ще превали дъжд. Ще духа сдържан, в следобедните часове и през нощта против петък до мощен южен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 12°-16°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР