През нощта на 5 февруари Столичната регионална здравна инспекция (СРЗИ)

...
През нощта на 5 февруари Столичната регионална здравна инспекция (СРЗИ)
Коментари Харесай

Глобиха кмета на столичния район Кремиковци за неспазване на пандемичните мерки

През нощта на 5 февруари Столичната районна здравна ревизия (СРЗИ) и Столичната дирекция на вътрешните работи направиха 8 взаимни инспекции за спазването на противоепидемичните ограничения на заведенията в София.

Това оповестиха от министерството на опазването на здравето.

По време на инспекциите беше формиран акт на кмета на Район " Кремиковци " за образуване и осъществяване на празник Джамал - за скупчване на хора, неспазване на отдалеченост и неносене на маски.
 Не е належащо да се трансформират ограниченията в София, успокоява Фандъкова
Не е належащо да се трансформират ограниченията в София, успокоява Фандъкова

Засилват контрола в комерсиалните обекти и градския превоз

В резултат бяха формирани 7 акта, 2 от които на юридическо лице /работещи заведения/ - за неносене на маски от личния състав в единия обект и за тютюнопушене в другия. Столична дирекция на вътрешните работи сформира актове на над 30 души, гости на ресторанта.

На 6 февруари бяха осъществени общо 17 инспекции, сред които на комерсиалните вериги: " Лидл ", " Билла ", " Фантастико ", " Т-маркет ", " Кауфланд ", " Джъмбо ", " Лили дрогерия " и " Юск ", както и фитнес центровете в МОЛ-Сердика и МОЛ-София. След осъществените инспекции бяха формирани 2 акта в търговски вериги - за неносене на персонални защитни средства и за нарушение на " зелен кулоар " за възрастни.
 Ангелов: София влезе още веднъж в алена зона
Ангелов: София влезе още веднъж в алена зона

Масово проби се изследват за британския вариант

Предприети бяха и следните административни дейности: 2 предложения до шефовете на единия МОЛ и фитнес-центъра за неупражнен надзор във връзка с носенето на персонални защитни средства от гости и установяването на малолетни лица без компаньон.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР