През нощта на 20 април мъж отнесе жестоки наранявания в

...
През нощта на 20 април мъж отнесе жестоки наранявания в
Коментари Харесай

Камера засне брутален побой в ресторант

През нощта на 20 април мъж отнесе жестоки пострадвания вследствие на конфликт, станал пред ресторант в съветската столица Москва. На запис от камера за наблюдаване се вижда ужасния спор, жарък от един мъж.

Според очевидци, индивидът е пил алкохол в нощно заведение наоколо до мястото на случая. После се обадил на брачната половинка си и я помолил да пристигна да го прибере с колата си. Когато брачната половинка пристигнала на адреса, той ѝ вдигнал скандал. Кадърът демонстрира по какъв начин той крещи на дамата и удря с крайници и ръце първокласна кола.

Всичко, което се случва, било следено от мъжка компания наоколо. Очевидно е, че пияният авантюрист не харесал това, че непознати наблюдават дейностите му. Това го предизвикало да се разправя с тях. Още първият, към който се насочил обаче, го нокаутирал с един удар. Агресорът паднал на асфалта. В този миг неговият конкурент го изритал в лицето, а жертвата припаднала.

Пияният мъж бил признат в болница след случая. Той имал контузия на главата, тежка мозъчна травма, множествени фрактури на костите на лицевия скелет. Руснакът е в тежко положение. Тече наказателно дело по член "Умишлено причиняване на тежка телесна щета ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР