През нощта и в сутрешните часове облачността ще се разкъсва

...
През нощта и в сутрешните часове облачността ще се разкъсва
Коментари Харесай

Температурите на въздуха и водата по морето се изравняват

През нощта и в утринните часове облачността ще се раздира и понижава и след обяд над по-голямата част от страната ще е най-вече слънчево. По-значителна ще се задържи облачността над планините и югоизточните региони, само че превалявания са малко евентуални. Вечерта вятърът в Дунавската низина ще стартира да се ориентира от запад-северозапад и да се усилва. Преобладаващите минимални температури ще са сред 5° и 10°, оптималните - сред 15° и 20°.

Над планините облачността ще е най-вече забележителна, само че до вечерта краткотрайно ще се раздра и намалее. Валежи са малко евентуални. Ще духа слаб, най-вече източен вятър, който по здрач ще стартира да се ориентира от запад-северозапад и да се усилва. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 11°, на 2000 метра – към 4°.

Над крайните южни региони на Черноморието облачността ще е най-вече забележителна, само че ще е съвсем без превалявания. Над останалата част облачността краткотрайно ще намалее и ще доминира слънчево време. Максималните температури ще са 17-19°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 бала. На 23.10.2018 слънцето ще изгрее в 07:49 часа и ще залезе в 18:32 часа. Продължителност на деня 10:43 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР