През нощта и в неделя се очаква съществена промяна във

...
През нощта и в неделя се очаква съществена промяна във
Коментари Харесай

Рязко застудяване, дъжд, сняг и бурни ветрове застигат страната


През нощта и в неделя се чака основна смяна във времето – ще нахлуе леден вятър, в цялата страна ще завали, тук-там щедро, от студа дъждът ще минава в сняг. Ще духат бурни ветрове, поради които и чувството за мраз ще е по-голямо, съобщи кореспондент на БГНЕС.

На доста места по пътищата в по-високите елементи авансово се ситуират снегорини, излиза наяве от известие на АПИ. Снегопочистващата техника е в подготвеност да проработи по високопланинските проходи и пътища. По предписание на ръководителя на Управителния съвет на организацията инж. Дончо Атанасов всички регионални пътни ръководства и снегопочистващите компании са в подготвеност за поддържане на републиканските пътища при зимни условия. Агенция "Пътна инфраструктура" моли водачите да потеглят на път с коли, готови за зимни условия, да карат със съобразена скорост и нараснало внимание, спазвайки напътствията на "Пътна полиция".

В цялата страна е разгласен оранжев код за рискови ветрове и проливни дъждове. Очаква се и внезапно намаляване на температурите. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР