През нощта и в Източна България ще спре да вали,

...
През нощта и в Източна България ще спре да вали,
Коментари Харесай

В Западна България вече ще е слънчево, облаците се изтеглят на изток

През нощта и в Източна България ще спре да вали, а облачността ще се раздра. Ще духа слаб, в Лудогорието - до сдържан вятър от запад-северозапад.
 
След обяд в западната половина от страната ще е най-вече слънчево, само че на изток ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще превали и прегърми, има условия и за градушки.
 
Максималните температури ще са сред 23° и 28°, в София - към 25°. И по Черноморието облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. На доста места ще има краткотрайно интензивни превалявания, гръмотевици, вероятни са и градушки.
 
Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са от 23° до 25°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
 
В планините денят ще стартира със слънчево време. След обяд ще се развива купеста облачност, само че ще е съвсем без превалявания. Над източната половина от Стара планина, в Сакар и Странджа облачността ще е купесто-дъждовна и на доста места там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан вятър с посока от северозапад.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР