През ноември започва най-мрачният период от годината“, пропит с мистика

...
През ноември започва най-мрачният период от годината“, пропит с мистика
Коментари Харесай

11.11.2020 е огледална дата, способна да промени живота ви

През ноември стартира „ най-мрачният интервал от годината “, напоен с мистичност и легенди от предишното. В този интервал ни чака и огледалната дата – 11/11/2020.

Особености на огледалната дата 11.11.2020

Числото 11 в нумерологията се смята за свещено. То съчетава силата на творчеството, чувствителността, нарасналата вътрешен глас. Двете единици, ситуирани една до друга, символизират самобитен портал сред световете, който се отваря точно в мистичния „ мрачен “ интервал на ноември.

Още две единици от огледалната дата 11.11.2020 ускоряват действието на този портал, отваряйки невиждани благоприятни условия и „ секрети стаи “, ситуирани сред вдъхновението и интуицията.

Също по този начин си коства да се обърне внимание на сбора от числата (1 + 1 + 1 + 1 = 4). Четворката въплъщава всичко скъпо и материалното, които можем да получим посредством нашите старания и труд.

Това са пари, материални богатства, интелектуални хрумвания, които по-късно се трансформират в дейности. Задачата на четворката е да ни подсети, че ние и единствено ние сме създатели на личното си благоденствие и триумф. Между другото, сумата от цифрите в цифрата 2020 също е четири.

Именно датата 11.11.2020 година може да се трансформира във вашия благополучен амулет по пътя към новите благоприятни условия и промени към по-добро. За да започнете своята позитивна промяна, прочетете какво можете да извършите на огледалната дата 11/11/2020.

Огледалната дата 11/11/2020: какво можете да извършите

Първото нещо, което би трябвало да осъзнаете е, че на огледалната дата 11/11/2020 ориста ще ви подмятна своите знаци и знаци, които би трябвало да се научите да разчетете. Нека да разбираем по-подробно. Ако да вземем за пример на този ден погледнете часовника си и видите огледално или двойно число (11:11, 21:12), считайте този знак за съдбоносен.

Това значи, че би трябвало да извършите пауза в гневния темп на всекидневието и да се вслушате в себе си, желанията и интуицията. Чувствате се изтощени и търсите отмора? Вземете почивен ден на огледалната дата 11/11/2020 или отделете време за себе си най-малко до края на деня.

Изпитвате неочаквана потребност да се видите с близки? Не отлагайте срещата и я планирайте за огледална дата! Повярвайте ми, позитивната сила от тези събития ще ви даде заряд на ентусиазъм и мощ за нови планове. Възможностите, потребните контакти и хора, от които се нуждаете, ще се появят там, където не сте очаквали. Огледалната дата ще ви благодари, че се вслушвате.

И по този начин, какво може (и трябва) да се направи на огледалната дата 11/11/2020:

слушайте себе си;
обърнете внимание на знаците и знаците;
бъдете отворени за нови неща;
доверете се на интуицията си;
приемете себе си и обичайте минусите си;
обърнете внимание на числата и цифрите.

Нека се спрем на последната точка по-подробно. Ако в деня на огледалната дата видите композиция от едни и същи цифри (например 777, 8888, 222), пробвайте се да запомните защо сте мислили в този миг. Тези мисли и страсти са значими за вас и вашето бъдеще. Не ги пропускайте!

Какво не може да се прави на огледалната дата 11/11/2020?

Най-важното нещо, което не може да вършиме, е да пожелавате на другите хора зло. Забранено е да завиждате, да псувате, да организирате „ тъмни “ ритуали и сеанси. От 1 ноември, след Самхейн, който по-късно се трансформира в Хелоуин, идва по този начин наречената тъмна част от годината. Това е времето, когато нощите стават дълги, а дните къси, здрачът идва ненадейно, скривайки всички човешки страхове и пороци.

Ето за какво, на 11 ноември, не би трябвало да се позволяват разрушителни мисли, да се таи засегнатост, да се предизвиква болежка и страдалчество на другите.

Ритуали за огледалната дата 11/11/2020: привличане на шанс и пари

Това е идеалният ден за внасяне на шанс и позитивна смяна в живота ви. В допълнение към обстоятелството, че през този интервал би трябвало да мислите положително, изпълнявайте елементарни ритуали, които не са свързани с черната магия. По-скоро с магията на числата.

Следете времето: в 11:11 сутринта на 11 ноември 2020 година сложете банкноти и монети на масата и кажете: „ Парите отиват при парите, умножават се, проблемите ми стопират “. Направете същото в 23:11 часа същия ден. Носете заговорените пари със себе си в портфейла си до идната огледална дата.

Заговор за шанс на 11.11.2020

Отново ще ви би трябвало часовник. В 11:11 ч. Кажете следната фраза: „ Всичко, което е планувано, ще се сбъдне, къщата ми и животът ми ще бъдат изпълнени с шанс “. Късметът ви е някъде близо. Остава единствено да повярвате в най-хубавото и да откриете нови гении, с помощта на вашата упорита работа и огледалната дата 11.11.

Как да си намислим предпочитание на огледалната дата 11.11.2020

11/11/2020 е най-хубавата дата за сформиране на карта на желанията за идната година. Направете фото колаж и напишете какво желаете да постигнете през 2021 година. Как се виждате след една година? Какви са вашите минимални и оптимални упования за новия иден интервал?

Имате ли най-съкровено предпочитание? Ако е по този начин, тогава го запишете. Но не просто по този начин, а повторете същото предпочитание на 11 листчета хартия. Сложете всички листчета вкупом и кажете: „ Желанието ми  ще се сбъдне, бъдете моята фантазия! “

Преди среднощ на 11/11/2020, разнесете листовете с желанията из целия дом. Оставете ги за един ден, с цел да стартира да работи магията на числата. Вярвайте в шанса и дано всичките ви фантазии постоянно се сбъдват!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР