През ноември месец приложението TV GO се превръща в интерактивен

...
През ноември месец приложението TV GO се превръща в интерактивен
Коментари Харесай

Нов интерактивен медиен портал от VIVACOM – TV GO

През ноември месец приложението TV GO се трансформира в интерактивен медиен портал, сплотяващ най-хубавото ТВ наличие на едно място. Услугата предлага достъп до 90+ от най-популярните TV канали, кино пакет MAXI и цялото наличие на HBO в HBO On Demand.

За малчуганите порталът предлага британския видео курс за деца Disney English, а за спортните почитатели извънредното спортно наличие от пакетите MAX Sport Plus и DiemaXtra с интерактивни функционалности.

Заедно със наличието от медийния портал, телекомът предлага и промоционално за мобилните цени Smart и i-Traffic включени гратис музикалната платформа TIDAL и облачно пространство от pCloud. За TV GO е обезпечен спомагателен безвъзмезден пакет от 10 000 MB, настрана от включените MB на оптималната скорост в определения проект, с който потребителите могат на мира да се любуват на обичаното наличие на всички места и когато и да е.

Като бонус музикалната платформа TIDAL ще бъде с безвъзмезден трафик до края на годината.

Всички клиенти, които нямат включен интерактивния медиен портал TV GO в тарифния си проект ще могат да заявят определени пакети в магазин или с едно позвъняване на тел. (087) 123. Повече информация за мултимедийните услуги е налична на www.vivacom.bg. Промоциите са годни до 30.11.2019 година


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР