През ноември м. г. в общината имаше полицейска акция и

...
През ноември м. г. в общината имаше полицейска акция и
Коментари Харесай

Повдигат обвинения на кмета на Стамболийски

През ноември м. година в общината имаше полицейска акция и от Министерство на вътрешните работи обясниха, че се ревизират публични поръчки по сигнал за корист с еврофондове. Иззети бяха и документи.

 

" Получихме призовки със заместничката ми, само че по неотложни аргументи наши и на юриста ни няма да можем да се явим в петък. Ще отидем другата седмица ", сподели пред " Марица " Георги Мараджиев. Той разяснява, че шест месеца след акцията на полицията нито е викан на разпит, нито са желани спомагателни документи.

 

" Съмнявам се, че са чели и тези, които взеха. Няма нищо притеснително, няма социална поръчка, която да не е извършена по законовия ред ", разяснява пред " Марица " Мараджиев. И добави, че това оживление на прокуратурата си изяснява тъкмо в този миг, с цел да се покаже надали не какъв брой работи тя. А всичко се случва, откакто водачът на партията Бойко Борисов изиска оставката на основния прокурор Иван Гешев и в този момент стартират ударите по кметовете, сподели Мараджиев. И добави, че като наближат избори, и се стартират политически репресии.   

Източник: marica.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР