През ноември Dogecoin (DOGE), TRON (TRX) и VC Spectra (SPCT)

...
През ноември Dogecoin (DOGE), TRON (TRX) и VC Spectra (SPCT)
Коментари Харесай

Три токена, които да наблюдавате за инвестиционни възможности през ноември

През ноември Dogecoin (DOGE), TRON (TRX) и VC Spectra (SPCT) се обрисуват като едни от най-хубавите крипто токени за покупка.

Със забележителен капацитет за напредък, дано забележим какво предвиждат специалистите за тях, с цел да ви оказват помощ да определите най-хубавата капиталова опция.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Пазарните анализатори допускат, че SPCT (VC Spectra) може да е една най-хубавите криптовалути за покупка през 2023 година



VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд , който дава опция на вложителите да се ориентират в комплицирания свят на финансите, като в същото време разпознават най-печелившите пазарни трендове. За притежателите на SPCT тази платформа отваря порти към вълнуващи благоприятни условия в софтуерни стартъпи и Web3 планове, обещавайки впечатляваща възвръщаемост на техните добре осведомени капиталови решения.

Това, което отличава VC Spectra (SPCT), е нейният ангажимент за разбор на данни в действително време и най-съвременни логаритми с изкуствен интелект , които подсигуряват безпроблемно комерсиално преживяване , като в същото време минимизират рисковете. Освен това токенът на VC Spectra (SPCT) се отличава със постоянен механизъм за дефлационно изгаряне , който дава достъп до скъпи отстъпки преди началото на ICO за ранните консуматори.

Вълнуващо измерение на VC Spectra е неговият либерален метод , който дава на притежателите на токени право на глас при образуването на бъдещите вложения на фонда. Това значи, че всеки член на общността на VC Spectra има забележителен глас при вземането на значими решения.

Изключителният напредък, следен по време на обществената предварителна продажба, подхранва извънредно оптимистични прогнози за бъдещото показване на SPCT. Експертите считат, че SPCT е на път да надвиши първичната цел от $0.080 , отбелязвайки удивително нарастване от над 900% по отношение на цената от първия стадий от $0.008.

Понастоящем, на стадий 4 от обществената предварителна продажба, цената на VC Spectra е $0.055, което е 587.5% от първичната цена.
С идното листване на SPCT на крипто тържищата се чака възнагражденията да набъбнат доста. Това, наред с други фактори, нарежда VC Spectra (SPCT) като добра криптовалута за покупка през 2023 година

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Цената на Dogecoin се повишава, защото Binance отстранява двойката DOGE от ликвидния суап

В известие от 20 октомври Binance разкри решението си да приключи 17 пула за ликвидност в Binance Liquid Swap до 27 октомври. Действието беше осъществено, с цел да се сведе до най-малко слипиджът и да се дават на потребителите по-изгодни цени на преводите.

Сред засегнатите пулове е двойката DOGE/BUSD. От Binance увериха потребителите, че тези, които имат позиции в тези пулове за ликвидност, автоматизирано ще получат подадените си активи в спот портфейлите си. Забележително е, че цената на Dogecoin (DOGE) в Binance Spot ще остане незасегната, което предлага успокоителна записка за вложителите, които желаят да купят Dogecoin .

След това развиване на събитията цената на Dogecoin (DOGE) набъбна с 16.67% , като се увеличи от $0.06 на 20 октомври до $0.07 на 1 ноември. Този скок подтикна повече лица да купят Dogecoin и да се възползват от продължаващото рали.

Прогнозите на анализаторите за Dogecoin (DOGE) подхранват оптимизма, като някои от тях предвиждат, че DOGE може да доближи $0.319 до 2023 година, в случай че бичата наклонност продължи. Подобни прогнози са безапелационен тласък за вложителите да купят Dogecoin като стратегическо допълнение към портфейлите си.

От друга страна, мечите прогнози на анализаторите плануват спад за Dogecoin (DOGE) до $0.03 до края на ноември. Тази прогноза за цената на Dogecoin (DOGE) се основава на неотдавнашните разногласия сред водещите членове на екипа на Dogecoin (DOGE).

Прогноза за цената на TRX: Колко високо може да стигне монетата на TRON?

Ако погледнем последната прогноза за цената на TRX , се чака TRON (TRX) да доближи оптималната цена от $0.200 до декември 2023 година В вероятност TRON (TRX) се търгува на цена от към $0.100 при започване на ноември, което допуска евентуална облага от до 100% за притежателите на TRON (TRX) до края на годината.

Крипто специалистите акцентират TRON (TRX) като изтъкнат блокчейн за улеснение на прехвърлянията на постоянни монети, подкрепени с фиат , което в допълнение ускорява оптимизма към цената на TRX. Освен това пазарната капитализация на TRON способства за позитивните вероятности пред TRX.

Обратно, скептиците на TRON (TRX) настояват, че неуспехът му да предложи обилни краткосрочни хонорари може да накара вложителите да проучат различни крипто варианти. В най-лошия случай цената на TRON може да се потопи под диапазона от $0.080 до края на 2023 година

Бъдещата траектория на TRON (TRX) остава обект на пазарната динамичност и настроенията на вложителите .
След като разгледахме анализите на специалистите за тези топ DeFi монети, всички определящи фактори сочат, че  SPCT на VC Spectra може да е една от най-хубавите криптовалути, в която да инвестирате.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР