През ноември 2014 г., в разгара на световното турне, с

...
През ноември 2014 г., в разгара на световното турне, с
Коментари Харесай

Kiss, както не сте ги виждали никога досега

През ноември 2014 година, в разгара на международното турне, с което се отбелязва 40-годишнината от основаването на групата, рокдинозаврите от Kiss ратърсват Лас Вегас. Зашеметяващият концерт в Града на прегрешението съдържа типичен части от 44-те албума на групата - “Rock And Roll All Night”, “Detroit Rock City”, “Shout It Out Loud”, “Love Gun” и доста други.

С обилие от пиротехнически резултати филмът-концерт показва огненото, наелектризиращо и само по рода си рок прекарване, с което Kiss съумяват да продадат повече от 100 милиона албума по целия свят.

Кино Арена ще излъчи този необикновен театър извънредно на 31 октомври от 20:00 часа в зали Premium и Luxe. Билети към този момент се продават на касите в кината, както и на уеб страницата

„ Рокът раздруса Лас Вегас! Kiss, както не сте ги виждали в никакъв случай до момента! Рокендрол почитателите ще видят едно откровено и персонално шоу, каквото единствено Kiss могат да създадат! “, дава обещание Пол Стенли.

“С гръм и тропот завлядяхме Лас Вегас, както в никакъв случай до момента. Много се гордеем с този концерт, който безусловно ще ви отнесе! “, добавя Джийн Симънс

В продължение на повече от 40 години Kiss са на върха на музикалната промишленост, а неотдавна бяха отличени с влиятелната премия на Американската организация на композиторите, създателите и издателите. С многочислени сполучливи турнета и многомилионна войска от почитатели, Kiss не престават да превземат всяко последващо поколние със своята сила, която е демонстрирана по безподобен метод в “KISS Rocks Vegas”.

Дни след прожекция на концерта на KISS, Кино Арена предлага ново премеждие за правилните си гости.

Спектакъл с 4К резолюция на картината и в 360-градусовата звукова гледка на Dolby Atmos - Hans Zimmer Live in Prague 2017

Концертът на Ханс Цимер ще бъде излъчен на 4 ноември от 20:00 часа в зали Premium и Luxe. Той е сниман в резолюция на картината 4К и с кристално чист Dolby Atmos тон. Билети към този момент се продават на касите в кината Арена, както и на уеб страницата.

Като част от възторжено признатото европейско турне на Ханс Цимер, концертът в Прага през май 2017 включва 72 музиканти, измежду които хор, симфоничен оркестър и 21-членната група на Ханс Цимер със специфичното присъединяване на Джони Мар (от групата The Smiths) и доста от сътрудниците на отличения с премия Оскар® композитор.

В препълнената зала със 17 000 места въодушевената аудитория става очевидец на необикновен концерт, включващ музика от триумфалната кариера на Ханс Цимер, чийто резултат се укрепва от необикновено светлинно шоу и напълно качество на звука. От „ Карибски пирати “ и „ Цар Лъв “ до „ Черният рицар “, кариерата на Ханс Цимер бележи поредност от невероятни триумфи и съдействие с изтъкнати режисьори като Ридли Скот, Майкъл Бей и Кристофър Нолан, с който работи още веднъж в настоящия боен епос „ Дюнкерк “. Този филм-концерт дава опция на многочислените фенове на маестрото да се насладят по най-хубавия метод на невероятна музика, светлинно шоу, образни резултати и праволинеен тон.

В концерта е включена музика от филмите „ Гладиатор “, „ Интерстелар “, „ Шифърът на Леонардо “, „ Карибски пирати “, „ Шерлок Холмс “, трилогията „ Черният рицар “, „ Цар Лъв “, „ Аленият прилив “, „ Генезис “, „ Рейнмен “, „ Да возиш мис Дейзи “ и доста други.

Като бонус за кинозрителите е снимано 10-минутно изявление с Ханс Цимер, в което композитора споделя малко известни обстоятелства за музиката от доста холивудски блокбастъри.

Но с това музикалните завършения за годината в Кино Арена не са завършили - на 25 ноември следва ladies & Gentlemen: The Rolling Stones ‘74

Легендарният концертен филм на Rolling Stones, сниман в продължение на четири вечери в Тексас,САЩ, по време на турнето “Exile on Main Street” през 1972 година, е пуснат в стеснен брой кина през 1974 год. и от този момент е показван доста рядко. Сега, възобновен и ремастериран, “Ladies and Gentlemen” още веднъж се завръща на огромен екран и българските фенове на именитата рок група ще могат да го видят единствено в Кино Арена на 25 ноември от 20:00 часа в Premium и Luxe зали.

Това е един от най-хубавите концерти на Rolling Stones, снимани в миналото и включва невероятни осъществявания на типичен рок части от края на 60-те и началото на 70-те години. Филмът включва и непоказвани преди фрагменти от подготовки и изявленията с Мик Джагър от 1972 и 2010 год.

На 26 декември от 20:00 часа във зали Premium и Luxe на Кино Арена, феновете на актуалната класическа музика ще се насладят на едно грандиозно музикално събитие, вдъхващо живот на вълшебните моменти от мега сполучливото международното турне на Il Volo през 2017 година

Зрителите ще видят неповторими фрагменти зад кулисите на техния концерт в Лос Анджелис през март до невероятния концерт с Пласидо Доминго измежду неповторимото величие на площад „ Санта Кроче “ във Флоренция. Освен концерта са включени и особено засенти материали за този филм - конференции, подготовки с Пласидо Доминго, фрагменти зад кулисите и срещи с публката..

Талантливото италинско трио Il Volo стартират своето турне в Съединени американски щати с изцяло разпродаден концерт в Radio City Music Hall, след което изнасят още 15 концерта. По време на спектакъла в „ Microsoft Theatre “ в Лос Анджелис се включва и маестро Пласидо Доминго. Игнацио, Пиеро и Джанлука не престават турнето в Европа и Италия.

Спектакълът отдава респект на Тримата тенори. През 1997 година, Хосе Карерас, Пласидо Доминго и Лучано Павароти изнасят именития концерт в Термите на Каракала в Рим. 27 години по-късно, Пиеро Бароне, Игнацио Бошето и Джанлука Джинибле от Il Volo се прекланят пред Тримата тенори, като показват популярната класическа музика на новото потомство. Самите Il Volo израстват с тяхната музика, запленени са и са въодушевени от техните гласове и именити достижения.

Турнето “Notte Magica” стартира с концерт на площад “Санта Кроче “ във Флоренция с присъединяване на оркестъра на известния “Teatro Massimo” в Палермо под диригентството на маестро Рамон Тебар. Като специфичен посетител взе участие и маестро Пласидо Доминго, който дирижира няколко оперни арии и известни песни.

„ Notte Magica “ е една вълшебна вечер, отдадена на Тримата тенори. Идеята за плана е на Микеле Торпедине – основател, управител и продуцент на Il Volo.

„ За някои може би е обикновено да отдаваме респект на сходни актьори, само че за нас не е, защото и за миг не сме помислили да се съпоставяме с нашите идоли, от които черпим цялото си ентусиазъм ", добавя той.

„ Щастлив съм да работя с Пиеро, Игнацио и Джанлука и да ръководя техните осъществявания под звездите на вълшебния град Флоренция. Наистина обичам тези момчета. Те извършват толкоз богат репертоар и показват пред целия свят част от музиката, която сме изпълнявали аз и моите сътрудници “, споделя Пласидо Доминго.

За деня на влюбените 14 февруари 2018 г Кино Арена показва именитата рок тайфа QUEEN

Зрителите ще могат да преживеят един паметен техен концерт от 1986 година в Будапеща, ремастериран във висока резолюция и впечатляващ 5.1 съраунд тон! За първи път филмът се демонстрира на огромен екран и в цифров тип дружно с 25-минутно встъпление от документални фрагменти, проследяващи фамозните музиканти от историческото им присъединяване в концерта Live Aid на 13 юли 1985 год. до концерта в Будапеща през идната година.

Като част от суперуспешното турне “Magic” през 1986 год., което ще се окаже последно за Фреди Меркюри, Queen за първи път имат опция да изнесат концерт в Унгария. Три години преди рухването на Берлинската стена, това е най-големият концерт, състоял се в миналото на „ Непщадион “ в Будапеща и първият концерт на западна рок-група на стадион оттатък Желязната завеса. Събитието е толкоз значимо за унгарските управляващи и филмовата промишленост, че група от най-хубавите кинодейци е събрана, с цел да го снима за поколенията.

Пред 80,000 екзалтирани почитатели Queen извършват най-големите си шлагери, измежду които Bohemian Rhapsody, Crazy Little Thing Called Love, I Want To Break Free и We Are The Champions. Концертният филм е цифрово ремастериран и допълнен с документални фрагменти, които хвърлят спомагателна светлина върху събитията, довели до концерта в Будапеща. Съдържащо архивни фрагменти от подготовките и изявленията с членовете на групата, снимани по време на турнето (някои от които се демонстрират за първи път), това впечатляващо встъпление е основано особено за реставрираното издание на кино лентата.

„ Щастливи се, че феновете на Queen по целия свят ще могат още веднъж да изживеят този паметен за групата миг. Ние знаехме, че концертът в Будапеща ще бъде неповторим, само че не сме предполагали, че ще се трансформира в история. В цялото му ремастерирано цифрово великолепие концертът наподобява фантастично на огромен екран, а документалните фрагменти напълно допълват атмосферата на концерта. Това в действителност беше извънреден интервал от историята на групата. “ Брайън Мей и Роджър Тейлър.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР