През невероятни мъки преминава млада майка от Великобритания. Само за

...
През невероятни мъки преминава млада майка от Великобритания. Само за
Коментари Харесай

Учителки в детската градина нападнаха майка, че е пияна! След месец научила тежката диагноза

През невероятни страдания минава млада майка от Англия. Само за месец тя се трансформирала от здрава и витална млада жена в неработоспособен. Заради заболяването е прикована към леглото и не може да се погрижи за дъщеричката си.

Всичко почнало напълно инцидентно. Шарлот от Саутхамптън усетила, че нещо не е наред, когато отивала да вземе тригодишната си дъщеричка от детската градина. Там не можела да се държи на краката си и почнала да залита. Заради това учителките я обвинили, че е пияна. Истината се оказала доста по-жестока.



След месец лекарите диагностицирали Шарлот със синдрома на Гилен - Баре, който поразява периферната нервна система. Шарлот се оказала парализирана в болничното заведение, където била прикована към леглото. Трябвало да минат дни, преди въобще да може да помръдне с пръстите на краката.
Накрая въпреки всичко я изписали от болничното заведение, само че в този момент не може и да отиде на никое място без инвалидната количка и би трябвало да пие по 40 хапчета дневно.



Младата майка се надява, че още веднъж ще почне да се движи, само че възобновяване й ще продължи години.

Тя мечтае само за това още веднъж да може да е с дъщеричката си както преди.
За дамата и дъщеричката й в този момент се грижи бабата Мишел. Тя оказва помощ на щерка си за всичко - от къпането, до преместването на инвалидната количка.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР